Naravna krema za sončenje za dojenčke vsebuje mineralno zaščito pred UVA in UVB žarki. Njene sestavine so povsem naravne in ekološko pridelane, tako da ne povzroča nobenih alergij, ne pušča mastnih madežev, belih sledi, zaradi izvlečkov zelišč pa učinkuje negovalno in pomirjujoče na nežno otroško kot tudi na občutljivo odraslo kožo. Ker ne vsebuje nobenih nano delcev, je povsem biorazgradljiva in ne škoduje vodnim organizmom.

Dojenčkova koža je zelo občutljiva, zato jo je v prvih šestih mesecih bolje povsem umakniti pred soncem, kot pa uporabljati sredstva za sončenje, razen če so ta povsem naravna in biološko pridelana, brez umetnih kemikalij, barvil in parfumov, kot je naravna krema za sončenje za dojenčke, ki jo dobite pri Tosami. Pomembno se je izogibati neposrednemu izpostavljanju soncu in poiskati senco v času največje jakosti UV žarkov, to je med 10. in 16. uro. Tudi na sprehodih se držite sence, kolikor je mogoče in na vozičku uporabljajte ustrezno zaščito oziroma senčnik.

najboljsa-naravna-krema-za-soncenje-za-dojencke

Ko otrok dopolni 6 mesecev, lahko začnete uporabljati zaščito pred soncem. Najboljša krema za sončenje za dojenčke ima zaščitni faktor najmanj 25 (SPF), seveda pa je priporočljiv čim višji. Ko izbirate sredstvo za zaščito, je priporočljivo prebrati sestavine izdelka. Cinkov oksid in titanov dioksid sta odlična izbira, saj naravni mineralni filtri ne vsebujejo kemikalij in so možnosti za alergijsko reakcijo kože zelo majhne. Kljub temu, da je to krema za sončenje za občutljivo kožo, otroka še vedno zaščitite s klobučkom in lahkimi zaščitnimi oblačili. Kremo pa uporabljajte na vseh izpostavljenih delih, kot so hrbtna stran rok, obraz, ušesa in vrat.

Nanesete jo lahko tik pred odhodom na sonce, saj se ne vpije v kožo kot kemična sredstva, temveč kožo prekrije in nudi takojšnjo mehansko zaščito pred žarki. Ponovno jo nanesite vsaki dve uri ali še pogosteje, če peljete otroka v bazen ali če se znoji. Malčke je težko ujeti in zadržati pri miru, zato boste morda morali biti domiselni pri nanašanju. Sredstva, ki so na voljo v spreju so priljubljena, vendar se velikokrat zgodi, da jih ne nanesemo enakomerno po celotni površini, zato je najboljša krema za sončenje za dojenčke. Čeprav se zdijo pršila bolj praktična, so lahko nevarna za vašega otroka, saj z njimi tvegate vdihavanje delcev.

Najboljša krema za sončenje za dojenčke – zaščita in nega kože

Najboljša krema za sončenje za dojenčke je seveda tista, ki je izdelana iz povsem naravnih in organskih sestavin in primerna za vse vrste kože, še posebno pa za dojenčke, otroke in tiste, ki imajo nežno, občutljivo kožo, dovzetno za alergije. Izdelki iz Tosame ne vsebujejo agresivnih kemikalij in parfumov, so netoksični in zagotavljajo varno zaščito v poletnih mesecih.

Naravna krema za sončenje za občutljivo kožo, ki je primerna za odraslo kožo, je hkrati primerna tudi za kožo vaših najmlajših. Je ekološko in vegansko certificirana in posebej skrbno zasnovana, saj ne vsebuje nobenih alergenov, parabenov, dišav in kemičnih filtrov. Naravno mehansko zaščito pred soncem nudita mineralna UV-filtra, kot sta cinkov oksid in titanov dioksid.

Naravna krema za sončenje za dojenčke vsebuje izbrane sestavine, med njimi pa najdete tudi izvlečke organsko zelišč, pridelanih brez vsakršne uporabe gnojil in škropiv. Sveži ekstrakti ognjiča, kamilice, sleza, smilja in rožmarina delujejo na kožo negovalno, jo pomirjajo in pospešujejo regeneracijo. Naravna olja, kot so olivno, arganovo, jojobino in orehovo ter mangovo in kakavovo maslo pa skrbijo, da je koža mehka, elastična in navlažena.

najboljsa-krema-za-soncenje-za-dojencke

Krema za sončenje za občutljivo kožo – poskrbite za zdravje najmlajših

Krema za sončenje za občutljivo kožo pomaga preprečevati različne škodljive posledice, ki jih lahko pustijo UV žarki na koži in drugih organih. Preveč izpostavljanja lahko povzroči opekline, poškodbe kože, oči in v končni fazi tudi kožnega raka in oslabljen imunski sistem. Telo vseeno potrebuje sonce, saj z njegovo pomočjo tvori vitamin D, ki je pomemben za močne kosti in mišice. Ampak za to je dovolj le kratka izpostavljenost nekaj minut na dan, a najmlajše in tiste z občutljivo kožo je potrebno v vsakem primeru ustrezno zaščititi.

Senca nekoliko zaščiti pred UV-sevanjem, vendar vas žarki dosežejo tudi tam. Tudi če sedite v senci, poskrbite, da boste dojenčke in otroke zaščitili z lahkimi oblačili, vključno s pokrivalom za glavo, na izpostavljeni koži pa naj bo vedno nanešena naravna krema za sončenje za dojenčke. Če imate dojenčka v vozičku, ga pokrijte s senčno tkanino, vendar poskrbite, da bo ta dovolj zračna. Nikoli ga ne pokrijte z odejo, saj lahko omejite pretok zraka, kar nevarno poveča temperaturo v vozičku.

naravna-soncna-krema-za-otroke

 

 

Bio krema Cvetka Zeliščno posestvo – najboljša krema za sončenje za dojenčke

Naravna krema za sončenje za dojenčke z zaščitnim faktorjem je primerna za najmlajše, saj jo zaradi popolnoma ekoloških sestavin lahko uporabljate že od prvih mesecev dalje. Izdelek je bil testiran v akreditiranem laboratoriju na 75 prostovoljcih, od katerih jih je kar tretjina imela v preteklosti alergijske reakcije na različne kozmetične izdelke. Od vseh testiranih oseb ni niti ena razvila negativnega odziva po nanosu, zato je ta krema za sončenje za občutljivo kožo povsem primerna za vse tipe kože, za najmlajše in najbolj občutljive, tudi za alergike.

Obiščite Tosamino spletno trgovino in naročite svoj izdelek tudi vi.

krema-za-soncenje-za-obcutljivo-kozo

 

 

Naravna krema za sončenje za dojenčke je popolnoma ekološka