V košari imate
0 izdelkov iz 0 trgovin.

Skupaj: 0,00

Predstavitev KupiKupi.si

KupiKupi.si je spletna prodajna platforma, namenjena promociji in prodaji izdelkov in storitev slovenskih blagovnih znamk na internetu.

 

Zasnovana je tako, da prodajalcem omogoča enostaven pristop k sistemu, hitro vzpostavitev lastne spletne prodajalne, vnos izdelkov pod lastnimi prodajnimi pogoji in z distribucijo, ki jo vsak prodajalec obvlada sam.

 

Kupikupi.si je torej stičišče številnih prodajaln, s katerimi upravljajo različna podjetja ali posamezniki.

Prav zato, ker vsako podjetje lahko samostojno ponuja izdelke pod pogoji, ki jih samostojno definira, je KupiKupi.si lahko platforma zanimivih, drugačnih, posebnih in slovenskih izdelkov. Ker pod eno virtualno streho združujemo ponudbo raznolikih, pisanih idej in stvaritev slovenskega znanja, si želimo, da bi platofrma omogočala vsakemu prodajalcu, da se lahko osredotoči na razvoj izdelkov in trženje. Skrb za promocijo, tehnično izvedbo prodajalne, delovanje strežnikov in ostale tehnikalije pa prevzame KupiKupi.si. 

 

KupiKupi.si je iniciativa Gospodarske zbornice Slovenije za promocijo izdelkov , znanja in veščin slovenskega gospodarstva ter za odpiranje novih prodajnih poti do slovenskih kupcev. 

Za tehnično brezhibno delovanje platforme skrbi Hal interactive d.o.o.