V košari imate
0 izdelkov iz 0 trgovin.

Skupaj: 0,00

Jene Design - simfonija lesa

 

Preplet popolnosti narave ter ideje, ki izpostavijo vse skrite linije in poudarijo simfonijo lesa.  

  

Jurij Jene v vsak svoj izdelek vloži veliko časa, ljubezeni in energije, do ravni, dokler mizica ne zasije v vsem svojem potencialu.

 

 

Narava s svojo energijo in dotikom ustvarja nepozabne oblike. Te nas obdajajo in zaznamujejo na edinstven način ter nevede sežejo v našo dušo in telo. Božanske stvaritve narave imajo pridih brezčasnosti. Nikoli niso bolj ali manj modne, vedno le božansko osupljive.


Poslanstvo Jene Design-a je v življenje ljudi, ki občudujejo lepoto in dovršenost narave, ponesti občutek bivanja in povezanosti z njo poleg vseh prednosti varnega zavetja modernega doma.

 

Posamezen izdelek je preplet popolnosti narave ter ideje, s katero poskušam izpostaviti vse skrite linije in poudariti simfonijo lesa. Navdušuje me lepota vzorcev in barv, ujeta v lesu. Slednja daje mojim izdelkom še poseben čar in energijo.

Pomemben del izdelkov Jene Design je narejen iz že oblikovno dovršenih naravnih pojavov, predvsem drevesnih korenin in različnih anomalij lesa. Slednji so bili najdeni v slovenskih neokrnjenih gozdovih in so energetsko bogati in čisti. Iz naravnih virov vam lahko izdelam unikaten kos pohištva tudi po vaših željah. Vaša sanjska mizica je lahko poleg tega popolnoma BIO. Izdelana iz masivnega lesa in površinsko obdelana z voski ali naravnimi olji. Vsi izdelki so izdelani v Sloveniji.

 

Oblikovalec Jurij Jene

Jurij Jene je univerzitetni diplomirani inženir lesarstva, katerega znanje, izkušnje in umetniška duša nikakor ne pusti, da bi živel življenje brez unikatnega ustvarjanja iz lesa. Tako se je iz hobija razvila unikatna linija klubskih mizic iz drevesnih korenin in anomalij lesa.

Njegovo navdušenje in spoštovanje do narave lahko opazimo v vsakem izdelku, v katerega vloži svoj čas, ljubezen in energijo do ravni, dokler mizica ne zasije v vsem svojem potencialu.    

 

 

 

 

Jene Design na KupiKupi.si

 

 • Klubska mizica: Labod - UN004 Klubska mizica: Labod - UN004

  Klubska mizica: Labod - UN004

    Unikatna klubska mizica Labod je izdelana iz kostanjeve korenine. Za mizno ploščo smo uporabili kaljeno steklo. Posebnost mizice je, da predstavlja laboda. Njegova glava se razprostira nad steklom in tako še bolj izžareva veličastnost in elegantnost klubske mizice. Mere:
  Dolžina: ...
  Jene design 1.780,00 €
 • Klubska mizica: Glamour UN010 Klubska mizica: Glamour UN010

  Klubska mizica: Glamour UN010

    Unikatna klubska mizica Glamour je izdelana iz tvorbe na deblu bukve. Mizna plošča je iz stekla. Mere:
  Dolžina: 93,5 cm
  Širina: 67 cm
  Višina: 37,5 cm  
  Jene design 1.120,00 €
 • Klubska mizica: Chic apple - UN007 Klubska mizica: Chic apple - UN007

  Klubska mizica: Chic apple - UN007

  Unikatni izdelek Chic apple lahko uporabljamo kot mizico ali klopco. Za mizno  ploščo smo uporabili les jablane, katerega zaznamujejo prekrasne linije, motivi in barve. Podstavek je narejen iz kovinskega ogrodja. Mere: Dolžina: 55,5 cm
  Širina: 33 cm
  Višina: 44 cm
  Jene design 990,00 €
 • Klubska mizica : Splendour - UN001 Klubska mizica : Splendour - UN001

  Klubska mizica : Splendour - UN001

  Unikatna klubska mizica Splendour je izdelana iz tvorbe na deblu lesa bukve. Mizna plošča je narejena iz kaljenega stekla. Posebnost mizice je njen zgornji del, ki sega nad steklom. Mere: Dolžina: 91,5 cm Širina: 71 cm Višina: 47 cm Višina stekla: 35 cm
  Jene design 1.220,00 €
 • Klubska mizica: Chic nut - UN008 Klubska mizica: Chic nut - UN008

  Klubska mizica: Chic nut - UN008

  Unikatna mizica Chic nut ima modernejši videz in je sestavljena iz lesa oreha in kovinskega ogrodja. Motivi v lesu mizico poživijo in ji podarijo modno brezčasnost. Mere: Dolžina: 69 cm
  Širina: 59 cm
  Višina: 44,5 cm
  Jene design 1.050,00 €
 • Klubska mizica: Elegance 2- UN009 Klubska mizica: Elegance 2- UN009

  Klubska mizica: Elegance 2- UN009

  Pri oblikovanju unikatnega izdelka Elegance 2 smo uporabili les jablane. Lahko ga uporabljamo kot klubsko mizico ali TV mizico. Oblika in prekrasna barvna paleta lesa jablane podari izdelku naravno eleganco. Mere: Dolžina: 130 cm
  Širina: 40 cm
  Višina: 33 cm
  Jene design 1.120,00 €
 • Klubska mizica: Elegance 1 - UN006 Klubska mizica: Elegance 1 - UN006

  Klubska mizica: Elegance 1 - UN006

  Pri oblikovanju unikatnega izdelka Elegance 1 smo uporabili les jablane. Lahko ga uporabljamo kot klubsko mizico, klopco ali TV mizico. V deblo smo urezali majhno poličko, ki lahko služi za odlaganje revij ali različnih digitalnih priključkov televizije. Mere: Dolžina: 147 cm ...
  Jene design 1.210,00 €
 • Klubska mizica: Elegance 3 - UN011 Klubska mizica: Elegance 3 - UN011

  Klubska mizica: Elegance 3 - UN011

  Pri oblikovanju unikatnega izdelka Elegance 3 smo uporabili les lipe. Lahko ga uporabljamo kot klubsko mizico ali TV mizico. Oblika in vzorci lesa lipe podarijo izdelku naravno eleganco.
  Mere:
  Dolžina: 104 cm
  Širina: 52 cm
  Višina: 32,5 cm  
  Jene design 1.100,00 €
 • Klubska mizica: Exclusive - UN002 Klubska mizica: Exclusive - UN002

  Klubska mizica: Exclusive - UN002

    Unikatna klubska mizica Exclusive je izdelana iz korenine bukve. Za mizno ploščo smo uporabili pleksi steklo. Za močnejši vtis mizice v prostoru smo delu korenine pustili, da sega nad steklom. Mere: Dolžina: 67 cm Širina: 67 cm Višina: 52 cm Višina stekla: 37 cm  
  Jene design 1.050,00 €